Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.12.2014 19:49 - Кръста като Imprint в Матрицата
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 3064 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 26.06.2016 17:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image                                                                                  Формата на кръста (Х) позната ни още като „християнски кръст“ , това е форма с нарушена, умишлено насочена надолу, енергетика. В нея няма абсолютно никакъв баланс, вероятно става дума за отдаване на енергия и най-вече „закотвяне“ в триизмерната равнина на съществуване).

image

http://synpress-classic.dveri.bg/08-2003/8-znaeteli.htm


Той е символ, които подтиска и разрушава всеки един енергиен център (или комерса „чакра“) , над които е поставен. Не си мислете, че някой ще ви хване и ще ви „имплантира“ този кръст, не – вие сами си го слагате. Мнозина го носят на гърлото си – така този център, отговорен за „ясното виждане“ не може да функционира правилно, в това е равно на „слепота“. Други го носят на дълга верижка до сърцето – сърдечно-емоционалния център е портал към по-висшите способности, които евентуално биха могли да бъдат развити). Има и такива, които го носят на колана си, така те вредят на своя енергиен център при слънчевия сплит – защитната система.                                     image        
С прозвището Христос евреите са наричали всеки един, който е друговерец.                                                                                       
10. Позволено е да отнемаш тялото и живота на не-евреин! [Sepher ikkarim, III, 25.]
11. Закон е да убиеш този, който отрича Тората! Християните принадлежат към тези, които отричат Тората! [Coschen hamischpat, 425; Hagah 425, 5.]
12. Позволено ти е да убиеш не-евреин еретик със собствените си ръце! [Талмуд, Abodah Zara, 4b.]
13. Всеки евреин, който пролива кръвта на безбожните не-евреи, сякаш прави жертвоприношение на Бог! [Bammidber raba, 21; Jalkut, 772.]  
           

image

Православието дошло в Русия не е нищо повече от зороастризъм, съществувал някога на територията на Русия. Преминавайки през Персия и Византия, това учение е образувало затворен кръг, в който, чрез юдаизма, е въведено изкривяване, превръщайки го в Православие. То се осъществява чрез, непрекъснатостта на религията на Стария завет, религията на шумерите, и това е очевиден факт. Следователно източник на смущения при тази схема е все същия Шумер, нарушенията, които са превърнали учението на Христос - Зороастър от религия на истинското добро, в православие, с оглед/цел превръщането на славяните, и не само тях, в роби.

Именно с тази цел е създадена религиозната част на персийския контур, която може да бъде представена схематично, грубо, както следва от схемата по-горе.


Религиозния контур


16 А когато минаваше край галилейското езеро, видя Симона и брата на Симона, Андрея, че хвърляха мрежи в езерото, понеже бяха рибари.
17 И рече им Исус: Вървете след Мене, и Аз ще ви направя да станете ловци на човеци.

Елате да ви покажа как да ловите не риба а души-шарани.

image


Разбираемо е защо един човек идентифициращ себе си като християнин би носил този знак, все пак той символизира неговото робство на извънземните „божества“ и орди от митологични същества. И все пак, какво би накарало един нехристиянин да носи това бижу? Наскоро видях една потомствена индианска танцьорка (изключителен танцьор), която носеше огромен сребърен кръст над гърдите си, докато танцуваше. Няма нищо по-тъжно от това една кореняк индианка да показва своето пълно поражение, като подкрепя религията на своя завоевател. Подобно на това, американските чернокожи много обичат да следват религията на своите господари, те се окичват от глава до пети с различни дрънкулки в това число и кръста. Всъщност този техен манталитет „да носят златни и сребърни верижки с или без кръстове“ е едно архетипно отражение на тяхното близко минало в което са били роби оковани във вериги и техния робовладелец е бил повечето случаи добрия стар християнин с пура във уста (нещо интересно относно символизма на пушенето на пура: пурата е признак на богатство и охолност, конформизъм и всичкия shit характерен за един крупен богаташ. Някъде там обаче дълбоко в себе си те осъзнават [т.е. реално не го осъзнават, защото Егото е доминанта при тях и истинския Аз е подтиснат, с 2 думи ниско ниво на инкарнацията или още по-зле – любимец]. Но винаги ще ги видим да пушат нервно пура, да хленчат и да се карат, защото осъзнават, че както от пурата остава само дима, и нищо друго – така и с това илюзорно тяхно Аз което те си мислят, че са, скоро ще „свърши“ - т.е. ще остане само спомена за това, горе, там някъде абсорбиран). Носенето на кръста се насърчава от всички християнски водачи.

image
Орфей, с определение нещо като „вакханец”, разпънат на кръст като Иисус Христос. Изображението притежава и ясен п о- древен синкретизъм. Дали седемте звезди са съзвездието Лира или планетите, е спорно, приема се обаче и че кръстът символизира Орион – т.е. Озирис/Дионис, а луната – Изида. Във вярванията в римският период не е настъпил неочакван обрат в същността; просто е подменен персонажа. На мястото на Орфей дарител на безсмъртието е станал Иисус.                                              image   И ако да може да се постави под съмнение бакхическият Орфей, тези мозайки и датировката им не могат. Какво правят християнските светци покрай Орфей? Нима той им е месията?
Синкретизмът е повече от видим, В мита и изображенията, Иисус Христос е всъщност… Орфей!
Нека да се изясним. Това не означава, че човек Иисус никога не е съществувал или че не се е занимавал с религиозни дела, напротив.
Означава обаче, че когато и а е съществувал, митът за него е съществувал преди това. В неговият образ са вплетени традициите и вярванията на по – старо време, той е поел върху себе си наследството на месиите от древността.
                                                                                                            Тези които са направили носенето на кръста нещо „добро и приемливо“ са знаели ясно своте цели, преди да започнат самия процес, тъй като главната идея на религията е да отглежда и държи своите овце на тъмно. Те ще използват абсолютно всички символи, които да поддържат и „развиват“ това състояние на слепота и мрак сред масите.
image
Водоравната линия на кръста е символ за звукосъчетанието КХРА — точната напрегнатост и точните възможности при които се проявява течната плътност на полето Р — водата. А водата е живот.Отвесната линия на кръста е символ за химическото поле — М около земята, което включва ефирната — С, течната — Р и твърдата — Т плътност на полето около земното ядро. Горната и част е символ за ефирната плътност С — атмосферата, а долната за твърдата плътност Т — земната кора.
Когато напрегнатостта на полето се променя към разширение или свиване, ще се променя и съотношението между ефирната — С и твърдата — Т плътност на полето около Земята. Символично, водоравната линия на кръста ще се премести нагоре или надолу, като следствие от посоката на промяната.
Днес напрегнатостта на полето около Земята е такава, че е възможно едновременното съществуване на въздуха, водният океан и твърдата земна кора, а те са предпоставката за съществуване на цялото растително и животинско многообразие на Земята.
Тъкмо тази оживотворителна напрегнатост на земното поле, е изразена с графичният знак известен като Келтски кръст:
                                                                                               Ако все пак някой чувства, че трябва да носи кръст, то това може да е един равен кръст, т.е. Балансиран с равни страни, намиращ се във вътрешността на кръг. Tака няма да навредите на своите енергийни центрове, а дори това може да подобри работата им, между другото това е индиански символ на баланса. Много напредналите и доминантните инкарнации трябва да са наясно с този символ, и отдавна да са изхвърлили всички кръстове и разпятия. Не ви препоръчвам да ги давате на някой друг или каквото и да е, така само ще му навредите.            image    Когато водоравното рамо на кръста е високо, този кръст е символ за просветленост, просветеност, добронамереност и нравствена чистота. Когато е ниско, този кръст е символ за примитивизъм, непросветеност, злонамеленост и неморалност. Този кръст всъщност е издигнат меч.
Затова нашите владетели в древността, когато са отвоювали нови територии или са се преселвали с мир, са забивали меча си в земята и с това са оповестявали че войната свършва и започва съзиданието
.Същият символ е и мечът Ескалибур, в легендата за крал Артур, а тя е поредният символ за кръговрата.                                                                                                    Разбира се системната религия ще казва „той е обладан от дявола“ и „имаш нужда от помощ“ - нищо подобно, това са глупости с които иска да ви вмени вина и да се върнете обратно в топлата кошара, но НЕ! Това няма да стане, понеже пътя на една инкарнация сочи нагоре от трета плътност, затова доста често гледаме нагоре към звездите, не това не означава, че живеем на някой звезда или, че сме извънземни, това е „погледа“ на духа, той (за разлика от тялото) знае, къде му е истинския дом, даже като го пиша ми настръхват косъмчетата на ръцете, без майтап, нашия дом е там – горе, където е и нашето истинско Аз, обратно хората вървящи с наведена глава, са доминирани от тялото, което иска да е тук на земята и да живее вечно, защото то е страх от смъртта, затова и то ще се поддаде на извънземните мантри за удължаване на живота и ще пие синтетични субстанции до самия край на земната Игра.                                                image   Анкх и Тау са двойка кръстове от древен Египет.
Анкх е символ за оживотворителната напрегнатост на полето, а формата на Анкха, е стилизирана човешка фигура с разперени ръце.Формата на Тау е обезглавен Анкх. На него са били разпъвани осъдените на смърт в древен Египет.Формата на Тау е станала буква за звука Т, а в Бхаджа той е звукът за твърдата плътност на полето, за земната кора. 
                                                                           
Закона на позволението казва, че на всеки, които иска да носи този разрушителен символ, трябва да бъде позволено да го стори, това е пътя му в текущата инкарнация, не го закачайте, не му пречете, нека си „носи кръста“ както му се казва (което пък е направо ужасно: „носи си проклятието/греха/тъпотията, която сам си си imprint-нал).                                                               image                                                                               Ако настина чувствате, че трябва да го носите, правете това което чувствате, че трябва, а не чувство базирано на статията на някой си там (аз). Избора си е изцяло ваш, тази информация се дава за да послужи на някой на които трябва.                                                             image   
Кръстът на Константин Велики няма нищо общо с разпятието. По-скоро се касае за един древен символ на светлината. Самият Христос е олицетворен със светлината в Евангелието на Йоан - “В Него имаше живот, и животът беше светлината на човеците. И светлината в мрака свети, и мракът я не обзе”. Йоан, 1-4,5.
Така нареченият лабарум също не е свързан с разпятието. Лабарумът е изграден от гръцките букви Х и Р, които са първите букви от името Христос, явяващо се като превод на еврейското и арамейско Машиях – помазаник, то пък идва от маша- мажа, помазвам...(не е трудно да се определи смайващата прилика между българската и еврейско- арамейската дума плагиат на йудаизма).
                                                                                    
А това с „полагането на клетва“ – нито президентът, нито правителство държат на клетвите, които са полагали (всъщност същината на това полагане на клетва е директно заявяване, че ще следват плътно системните канони на Орион и тяхната кралица). Тези клетви, че те ще пазят нацията и т.н. са илюзия. Врагът не е отвън и президентът не пази конституцията от външни врагове, защото самият той е неин враг, докато правителството допуска всичко това. Илюзията, в която онези с властта искат населението да вярва е, че ще ги “пазят” от врагове, терористи и т.н. но тя е само илюзия. Враговете, които те имат предвид са изкуствено създадени – точно както Хитлер през 30-те. Нещата обаче ще се влошат преди да се подобрят. Затова наблюдавайте и анализирайте. Търсете измамата и лицето зад кулисите, за да разберете правилно Играта в трета плътност.                                    

 "Матрицата V: в търсене на духа"                                                                                                                                                                                       
Името Исус е древнотракийско и иде от йониския диалект. Името Iaso - Ясо е йонийското Ieso - Йесо и означава Богинята на лечението, дъщерята на Асклепий, покровителка на всички, които служат в храма на баща й. Имената Iasius - Ясиус, Iasion - Ясион, Iason - Язон, Iesous - Йесус, Isaus - Исус са йониски и се превеждат като синове на лечителката, посветените в тайните на лечението. Исус означава буквално Синът на лечителката или Лечител.                           image 
Calixtlahuaca, може би най-святото от всички други храмове Кецалкоатъл, е много по-значимо за науатълския-говорещи народи от просто "къщи на равнината." Ще започна с наставката "Huaca." Думи като Huaca, вака, Вака, вака, ВАК, бак и т.н., загатвам "свещено място или свещени извори / води" в свещените центрове на почти всички мезо-американски цивилизации от Южна Аризона за Южна Америка. Тя произлиза от санскрит "божество или свещено място." Vac или Vak Вач също е име на река и на богиня Сарасвати в Индия.                                                                              
Christos и Исус  Всъщност, това не са имена, а прозвища.  
                                                              image 
Самият Кетцалкоатъл носеше роба облицована с кръстове. Идолите в интериора на храмовете, където той бил почитан са кръстове, както и картините по стените. The Borgia Codex показва Кецалкоатъл и други хора, разпнати с него.                                                                                                              Какво е imprint?

Всички знаете, как подсъзнанието ви е като попивателна хартия и буквално побира в себе си всичко до което се докосне. Тук няма да се занимаваме с профанщината за 25-ия кадър и т.н. обаче.                                                                        image      
Двете глави символизират слънцето върху ежедневната си траектория по целия свят, от изток на запад. Очевидно е, че храма Calixtlahuaca е посветен на слънчевият култ. В централния площад виждаме малък храм с формата на Тау кръст. В храма са намерени малките глинени парчета и артефекти с равностранни кръстове, изрисувани по тях.image             
>  Кетцалкоатъл истинският Христос?                         

Imprint-а е най-древната техника за mind control откакто съществува света, просто защото може да се прави и без технология. Това е процес, в който на вас постепенно, но постоянно ви се насажда някакъв образ или идея, като след всеки следващ път вие я възприемате все по-лесно, докато спирате да й обръщате внимание и я възприемате за естествена.
Живеем в общество, което ни imprint-тва всеки ден с хиляди образи, без дори да го осъзнавате. Тези, които правят това обаче много добре разбират какво правя и защо го правят.
Ако искате контрол над масите, вие трябва бавно да прокарвате дадена идея в гещалта на масовото съзнание и енергетика. Това е хитрия начин.
Imprint-ът е винаги енергиен, което може да доведе и до генетично изменение. Може да има няколко произхода:                                                                  
image

• може да бъде чисто социален, което включва обществено мнение, религия, културно програмиране и т.н.
• може да бъде ментален (от някой човек) към друг човек/нещо
• може да има механичен източник (телевизия, радио – всякакъв тип медия или генератор за разпръскване на образи)
• може да бъде направен от нефизически същества към човек в 3D                                                                                                                  
 Imprint-ът винаги е слово, образ или мисъл. Най-често е и 3-те. Това е формула, която има за цел да породи алхимична реакция у вас с цел трансмутация. За съжалние Полярностите нямат интерес вие да еволюирате в процеса на тази трансмутация. Те искат да ви държат долу в низината.Вие, от друга страна, имате интерес да еволюирате.                                                                                                                                            Мисловният модел формира генетиката. Мисловеният модел формира вашето ДНК. По тази причина... какво се случва с imprint-ната идея или функция преди хиляди години? Точно така – тя се унаследява. Така че – ако има нещо поставено в мисловния модел на вашите предци, поколение след поколение, това се превръща в част от вашия генетичен код, защото мисловния модел създава този генетичен код.                                                                                                          Честването на всички революционни дейности в страната и т.н. Война. Спомени. Почит на мъртвите. Почит пред флага.Почит на кръст. Патриотизъм. Контрол над съзнанието. Програмиране. Защо трябва да помним лошото в тази му форма? За да не го повторим? Надявам се. Но защо да помним войната? Битката? За да бъдем imprint-нати. Да се създава изкуствена външна борба.Правителството прави това. Вие го правите в ежедневния си живот под друга форма. Мислете над тези неща.
Татуировките са директен физически imprint с дадена вибрация. Защо са толкова популярни?     

 www.parallelreality-bg.com/statii/control/318-imprint.html                                                 



Гласувай:
2



1. tzarkarui - H. въобще не е наясно с астрологията ...
21.12.2014 09:20
H. въобще не е наясно с астрологията и нейната символика. Графиката за Орфеос Бакхикос я имам от пост преди 6-7 години. "Кръста"на който е "разпънат" Орфей е "котвата" на Нептун/Посейдон. И (говоря астрологически) Нептун е този, който определя броя на човешките инкарнации. Уточнявам - ЧОВЕШКИ, защото има около 5 милиарда инкарнации, които са само в човешко тяло (Subhuman), но не и с еволюирали човешки души.

„Subhuman, наподобяващ привидно биологически завършено творение на природата, с ръце, крака и нещо като мозък, с очи и уста, въпреки всичко е напълно различно създание. Той е само грубо копие на човешко същество с човеко-подобен образ. Вътрешно в това същество цари хаос, пораждащ страх, населен от диви и неконтролируеми страсти, разрушителност без лице и име, най-низши инстинкти, оголена вулгарност. Нищо по-добро от един малоценен вид. Защото не всички, които носят човешко лице са равни. Горко на онзи, който забрави това.“


Кръста на император Константин е символа на друидския Хесус - еквивалент на тракийския Вулкан - - създателя на човешката душа. Христос е Кришна - създателя на еврейския народ и ноторно известен като човекомразец. На Никейския събор първоначално е било решено новия "бог" на Рим да се казва Хесус Кришна.

To involve British factions, he ruled that the name of the great Druid god, Hesus, be joined with the Eastern Saviour-god, Krishna (Krishna is Sanskrit for Christ), and thus Hesus Krishna would be the official name of the new Roman god.


Въобще - ристиенството е било чисто държавна измекярщина.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8729680
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930