Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.10.2011 21:59 - Лотар Матеус: България вони на разложен труп от злоба и завист
Автор: cnyyk Категория: Новини   
Прочетен: 1172 Коментари: 0 Гласове:
0



Лотар Матеус: Щом шефът на БФС си сменя мнението през две седмици, нямам работа при тях – да си слагат марионетката – не позволявам на никого да ми се бърка image

Матеус: Националите са развалини, мислят само за пари, жени и алкохол

Разводът на Лотар Матеус с Националния стана малко неочаквано. Боби Михайлов малко преди това беше декларирал пълна подподкрепа за германската легенда и му се наложи да обяснява: „Причините за прекратяване на договора на Лотар Матеус не са само слабите резултати. В отбора се събра много напрежение и негативизъм. Той е наясно с нашето решение и няма да му плащаме никаква неустойка”. Уговорката била Лотар да е повече у нас, но той си живеел в Германия и фактически не изпълнил условието на  договора.

БФС би шута на германския специалист само 11 месеца, след като го докара у нас с идеята, че ще направи чудо с лъвовете. И самият Матеус май загуби мерак да ръчка с остена играчите напоследък. Въпреки старанията му да направи отбор, все нещо избиваше настрани, като двата яки пиянски скандала – след контролата с Белорусия и малко преди мача с Англия.

Обръгнал на разводи, Матеус не даваше крайни квалификации нито за играчите, нито Изпълкома. Доста обидни критики по адрес на селекционера се изляха по разни канали. Затова не е учудващо, че пред „Sport Bild“ той определи новия треньор на националите като марионетка на Боби Михайлов. Безсмислено е да съди БФС за неустойка, защото какво може да се очаква от шеф, който сменя позицията си като фурнаджийска лопата през десетина дни.

Според запознати той е заявил, че ужасно съжалява за решението си да работи с българските национали. В крайна сметка от тях нищо не ставало. От newsmaker му приписват и думите: „Гнус ме е от България и се срамувам, че съм част от историята на нейния футбол. Тази страна вони на разложен труп от злоба и завист. Футболистите са развалини, мислещи единствено за пари, жени, алкохол и наркотици”.




Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: cnyyk
Категория: Новини
Прочетен: 1729635
Постинги: 657
Коментари: 502
Гласове: 485
Архив